Brosura Faberlic in curs octombrie – noiembrie

Catalogul Faberlic in vigoare. Brosura Faberlic valabila 23 octombrie- 5 noiembrie. Faberlic Romania catalogul ultim online poate fi consultat in acest articol. Catalogul online Faberlic este identic cu cel tiparit. Brosura online poate fi consultata si de pe dispozitivele mobile. Produsele Faberlic pot fi achizitionate doar din magazinul online sau de la consultanti. La achizitia din magazinul Faberlic din contul personal beneficiati de reducere de 20% fata de pretul de catalog.

Inscriere Faberlic

Faberlic Catalog C16

Catalogul Faberlic C16 este valabil in perioada 23 octombrie- 5 noiembrie. Puteti consulta brosura in format online in fereastra de mai jos. Actuala campanie Faberlic este de doua saptamani. De obicei campaniile Faberlic au 3 saptamani. Pentru a rasfoi catalogul Faberlic online dati click pe sagetile laterale.

La comenzile facute din contul personal beneficiati de reducere de 20% pentru toate comenzile de cel putin 80 lei (pret catalog). Discountul nu se aplica la costul de transport si la cel de ambalare. Comenzile in valoare de cel putin 100 puncte Faberlic beneficiaza de o reducere de 26%.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's