Catalog Faberlic C18 in romana

Catalog Faberlic C18 in limba romana. Campania noua este acoperita de un catalog Faberlic valabil pentru comenzi in perioada 27 noiembrie-10 decembrie 2017. Faberlic iti ofera solutii eficiente pentru cadourile pentru Sarbatorile de iarna. Brosura recenta are peste 300 de pagini si include atat produse cosmetice cat si haine pentru toate varstele. Toate aceste produse pot fi cumparat online, din acest an, si din Romania. Pentru a accesa oferta Faberlic este necesar sa va inscrieti apoi sa va activati contul. Produsele pot fi cumparate din contul personal cu o reducere de 20% fata de preturile afisate in catalog.

Catalogul Faberlic gratuit il primiti doar dupa ce va activati contul de la mentorul in reteaua caruia v-ati inscris. Catalogul este trimis de obicei prin scrisoare recomandata prin Posta Romana. Dar este absolut necesar sa va activati mai intai contul. Niciun mentor nu expediaza cataloage decat celor care isi activeaza contul in reteaua lui.

Faberlic inscriere in ROmania

Catalog Faberlic C18

Versiunea online a catalogului Faberlic C18 este prezentata in acest articol. Oferta din brosura virtuala este idnetica cu cea din catalogul tiparit. Catalogul Faberlic C18 online este identic cu cel tiparit. Campania 18 se deruleaza in perioada 27 noiembrie-10 decembrie 2017.

Pentru a rasfoi catalogul virtual faberlic dati click pe sagetile laterale. Puteti de asemenea mari catalogul pe tot ecranul. Brosura poate fi urmarita de pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv de pe telefonul mobil.

Catalogul faberlic prezentat in acest articol poate fi solutia pentru cadourile pe care le veti pune sub bradul de Craciun. Oferta cuprinde si seturi de cadouri pentru babrati si femei. Seturi cadou ambalate unitar aflate la promotii in aceasta brosura.

Pentru mai multe informatii despre catalogul Faberlic consultati site-ul dedicat in limba romana www.faberlicromania.com.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's