Catalog Ladys noiembrie-decembrie

Noul catalog Lady’s este valabil noiembrie-decembrie. Asa cum era de asteptat catalogul Lady’s pentru sarbatorile de iarna este plin de surprize. Lady’s are multe reduceri si oferte noi. Brosura este valabila 21 noiembrie – 20 decembrie si corespunde campaniei 10 Lady’s. Oferta pentru Sarbatorile de iarna este prezentata in acest articol. Puteti consulta aici catalogul Lady’s in format online.

Cosmetice Ladys s-a impus pe piata online din Romania cu produse la un excelent raport calitate-pret. Dupa inscriere Ladys puteti cumpara cosmeticele acestei firme cu reduceri de pana la 40%. Discountul se aplica la preturile afisate in catalog si depinde de valoare comenzii. Cea mai populara reducere este cea de 25%. Primiti acest discount pentru comenzi de minim 123 lei (pret catalog).

Ladys inscriere formular

Catalog Lady’s C10

Catalogul Lady’s valabil pentru cadourile de sarbatori. Sarbatorile de iarna pot fi mai luminoase cu cadouri pe care le puteti face celor dragi din catalogul Lady’s actual. Consultati brosura Lady’s dand click pe sagetile laterale.

Pentru a profita de reducerile oferite de Ladys este necesar sa va activati contul. Dupa ce va inscrieti veti putea comanda de la Ladys cu reduceri de pana la 40%. Cea mai importanta reducere este de 25% si se aplica la comenzile de minim 123 de lei. Discount Ladys se aplica la preturile afisate in catalog. Comenzile de peste 123 de lei beneficiaza de la Ladys si de transport gratuit prin curier rapid. mai multe informatii despre Ladys puteti afla de pe site-ul dedicat www.ladyscatalog.ro.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's