Oriflame Afacerea

Oferta Oriflame este recunoscuta international. Cosmetice de calitate suedeza de la Oriflame la care aveti acces online. Chiar si de pe telefonul mobil, catalogul gratuit Oriflame il puteti primi in urma inscrierii directe dand CLICK AICI.

Cosmeticele suedeze Oriflame sunt recunoscute in intreaga lume si le puteti cumpara cu reduceri cuprinse intre 23% si 40% fata de pretul de catalog, functie de valoarea comenzii. Cosmeticele sunt de calitate si preturile sunt cu reducere cu cat valoarea comenzii este mia mare, asa cum puteti vedea in graficul de mai jos.

Oriflame poate deveni si afacerea dv personala. Puteti castiga bani in urma inscrierii Oriflame fie prin vanzarea si recomandarea produselor, fie prin dezvoltarea propriei echipe Oriflame. Cele doua optiuni de a face bani cu Oriflame nu se exclud reciproc.

Inscriere directa Oriflame

Afacerea Oriflame

Sunt doua posibilitati de a incasa veniturile obtinute prin dezvoltarea afacerii Oriflame in calitate de reprezentant/consultant Oriflame:

  • Daca aveti o firma sau PFA puteti emite facturi in valoarea comisionului si banii sunt transferati in contul firmei/PFA.
  • Daca nu aveti firma sau PFA incheiati un contract cu Oriflame si vi se vor retine la Oriflame obligatiile catre stat (impozitele aferente castigului).

Cosmetice Oriflame

Pentru a consulta oferta de cosmetice femei de la Oriflame trebuie sa ajungeti in primul rand in posesia unui catalog Oriflame. In urma inscrierii AICI veti primi in cutia postala un catalog gratuit Oriflame.

Dezvoltarea propriei retele Oriflame va conduce la obtinerea unui venit permanent generat de colegii din echipa dv Oriflame. In paralel puteti castiga prin comercializarea directa a produselor Oriflame, o firma ce exceleaza prin calitatea cosmeticelor pentru femei. Cosmeticele femei Oriflame sunt renumite pentru calitate iar parfumurile Oriflame prin peristenta aromelor.

Beneficiile Oriflame sunt numeroase, inclusiv pentru clientele fidele ale acesot cosmetice pentru femei. Periodic se acorda premii sau cadouri de bun venit. Totul se deruleaza corect si transparent printr-un sistem informatic si informational ce se bazeaza pe site-ul firmei Oriflame.

Firma suedeza Oriflame comercializeaza cosmetice pentru femei dar si pentru barbati. Cosmetice femei Oriflame pe care le puteti cumpara cu reducere daca va activati un cont in magazinul online al celebrei firme suedeze de produse cosmetice si de ingrijire.

Comenzi Oriflame

Reducerile Oriflame

Functie de valoare comenzii (la pretul de catalog Oriflame) veti beneficia de discounturi atat in calitate de coordonator dar si clienta. O dimpla clienta Oriflame beneficiaza de reduceri cu prinse intre 23% si 40% fata de pretul de catalog. Mai jos afeti un grafic cu reducerile Oriflame.

Discounturi OriflameImportant: de reduceri beneficiaza toate persoanele inscrise si cu cont activ in magazinul online Oriflame.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's